Співак з Тернополя присвятив нову пісню Світоліній та сильним українкам. Відео

Нову пісню сьогодні презентував співак з Тернополя, учасник "Голосу країни" Андрій Лучанко. Композицію записав разом зі своїм гуртом Fireplace. Присвятили пісню Еліні Світоліній, яка перемогла першу ракетку світу американку Серену Вільямс у 1/8 фіналу Олімпіади-2016.

Про це Лучанко розповів нині в ефірі "Ух-радіо".

— "Як небо" — цікава історія вийшла. Пісня про дівчину, яку хлопець любить і каже такі слова, але хочемо, щоб люди чули відгук внутрішнього "я". От зранку я прокидаюсь і дізнаюсь, що наша спортсменка перемогла першу ракетку світу. Хочу присвятити цю пісню олімпійським жінках, які найсильніші і найкрасивіші, — сказав Лучанко в ефірі "Ух-радіо".

— Ми вирішили "копнути" трішки глибше, до самого людського внутрішнього "Я"! Того самого, яке змушує робити божевільно-сміливі вчинки, того самого, яке так важко втримати, як вітер, але якщо все таки ти даєш йому волю, воно здатне "розкрутити" весь СВІТ! Далеко шукати не треба! Сьогодні в нас є яскравий приклад того, що стається, коли даєш волю своєму внутрішньому "Я", звичайно в тандемі з важкою працею. Сьогодні наша Еліна Світоліна "розкрутила" світ! Наповнила божевіллям "тих, хто не вірив" та зруйнувала їхні очікування! Ми вірили, віримо і будемо вірити в Тебе, — додав музикант в себе на сторінці.

Роботу записали спільно з гуртом Fireplace. Андрій Лучанко розказує, що примітивно в перекладі це слово означає "камін", але вони поклали дещо глибший сенс — вогник всередині. Ще декілька місяців тому Андрій Лучанко розповідав, що хоче зібрати команду музикантів, щоби спільно творити. Зараз гурт активно працює.

— Ми руйнуємо стереотипи. Зібрались талановиті люди зі всієї України — Маріуполь, Кривий Ріг... Спочатку познайомились з барабанщиком, саундпродюсером, зрозуміли, що в нас є спільні ідеї, — розповів співак.

Зараз музиканти активно працюють у студії.

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також