Скандал: Впливові тернопільські священики пили, запалювали на дискотеці та розважалися з дівчатами. ВІДЕО

Алкоголь, запальні танці, розваги з дівчатами, бійка та поліція – так відпочивали впливові тернопільські священики в нічному клубі Тернополя. Відеозапис із камер спостереження закладу потрапив до програми ТСН.Тиждень.

На сайті ТСН пишуть, що на відео, яке датоване 27 вересням, видно, як розважається і танцює з дівчатами один із найвпливовіших ієрархів Української автокефальної православної церкви архієпископ Мстислав. Він там був не один, а в компанії священиків.

Владика прийшов у компанії з настоятелем церкви Різдва Христового у Тернополі отцем Ігорем Семирозумом, скарбником цієї церкви протоєреєм Володимиром Герасимчуком та іподияконом Віталієм Окунським.

Поки церкви архієпископ Мстислав гаряче танцює з дівчатами, його підлеглі затіяли бійку. Поліцію викликало керівництво закладу. Після розбірок Мстислав намагається заспокоїти своїх підлеглих. Проводить роз'яснювальну роботу.

У коментарі ТСН архієпископ Мстислав заперечив і бійку, і нічні розваги. Проте факт підтвердили правоохоронці. У вівторок УАПЦ на своєму соборі має вирішити, що робити з архієпископом Мстиславом.

Детальніше в сюжеті ТСН:


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також