Показали оновлену "Каруну", над якою працювала Фреймут і Борисов. Фото

50 професіоналів працювало над оновленням закладу "Каруна" в рамках шоу "На ножах-2". Зокрема, інтер’єром займалися дизайнери проекту брати Олександр та Володимир Юдіни, нове меню розробляв Дмитро Борисов, а Ольга Фреймут працювала з персоналом. Оновлений заклад, який тепер називається “FIZKULTURA” , відкриють 17 лютого, пише Нова Тернопільська газета. 

Як розповіла співвласниця атлетично-оздоровчого центру “Каруна” Христина Сарабун, готуватимуть у новому закладі лише здорову й корисну їжу.

 – У нас була мета абсолютно змінити ресторан, провести ребрендинг, щоб усе відповідало концепції здорового харчування. Для того, щоб втілити ідею в реальність, ми ще в жовтні 2016-го подали заявку на програму, пройшли відбір і ось тепер до нас приїхала команда “На ножах”. Позаяк “Каруна” – атлетично-оздоровчий комплекс, де є тренажерний зал, фітнес-зал, СПА-студія, то Ольга Фреймут та Дмитро Борисов підтримали концепцію здорового харчування й поєднали наш заклад з цікавою та нестандартною для ресторану назвою — “FIZKULTURA”. Дуже сподобалося, що команда гарно й продуктивно попрацювала й реалізувала всі наші побажання, від кольорової гами й стилю інтер’єру до продуктів у меню, яке, до речі, також цілковито оновилося, - зазначила Христина. 

У оновленому меню закладу буде тільки здорова їже. Є біла гречка, чорний рис, м’ясо, риба, причому все приготоване за спеціальною технологією, без використання олії, солі та цукру.

— Ми хочемо зламати стереотипи і довести, що здорова їжа може бути не тільки корисною, а й дуже смачною. Ольга Фреймут створила в колективі таку атмосферу, щоб ми могли виправитися, бо насправді проблеми були, – зізнається Христина Сарабун. – Ольга – дуже прямолінійна людина, але говорить усе виважено та обґрунтовано, її слова варто брати до уваги. З Дмитром Борисовим також було цікаво спілкуватися. Він поділився своїми секретами успіху і дав цінні поради щодо управління командою та фінансовими питаннями. Ці чотири дні із знімальною групою були ніби потужним тренінгом, який допоміг нам усвідомити, як потрібно розвивати бізнес, як спілкуватися з клієнтами, які мають бути стосунки в колективі. Працювали майже цілодобово, мали лише кілька годин на сон. Ми були готові до критики, а вона була відвертою і корисною.

Що з цього вийшло та яких зусиль це коштувало колективу ресторану й знімальній групі, можна буде побачити через два місяці на телеканалі “1+1” у передачі “На ножах”, яка виходить щовівторка о 22.00.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також