Піти на самовбивство та зробити перед смертю фото – шокуюча правда про смертельні квести

Виконати умови квесту, піти на самовбивство та зробити перед смертю фото – такі умови участі гри, яка штовхає підлітків на самовбивство. Шокуюча правда про неї почала зявлятися після трагічної події, яка сталася в Маріуполі в кінці минулого року.

Цю дівчинку вважають першою жертвою «груп смерті». Журналісти програми «Українські сенсації» розпочали розслідування, щоб дізнатися, хто доводить дітей до самовбивства.

8-го грудня 2016 року в Маріуполі 15-річна школярка вистрибнула з 13-го поверху будинку. Попередньо поліцією встановлено, що це було самогубство, однак друзі дівчини стверджують, що це було завдання квесту. Про це писали журналісти УНІАН.

Крім того, друзі дівчини розповіли поліцейським, що вона була підписана на групу в соціальній мережі, де користувачі виконували різні завдання модератора, нібито в рамках квесту. Завдання були пов’язанні із заподіянням собі травм.

У сюжеті «Українських сенсацій» кажуть, що ці групи є російськими. Проте, в Україні вже відомі декілька трагічних смертей дітей, які були учасниками цих груп.

Це квест-гра, яка складається із продуманих завдань. Пройшовши одне, підліток має виконати наступне. На кожне з них виділяється певний відрізок часу. В кінці гри учасник має піти з життя.

В одній з таких груп зареєструвалися журналісти 1+1. Ступити в таку групу не так просто, адже більшість з них – закрита. Всю правду про групи смерті та те, хто штовхає дітей на самовбивство дивіться в розслідуванні «Українських сенсацій»:


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також