Наталя Фаліон з "Лісапедного батальйону" віддалась в руки стилістам і змінила свій стиль

Співачка «Лісапетного батальйону» Наталя Фаліон стала героїнею рубрики «На 10 молодше» в програмі «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна». Жінка погодилася на сміливий модний експеримент і довірила свою зовнішність головному стилісту каналу Ільясу Сахтарі.

Наталя розповіла, що ніколи не любила виділятися з натовпу і вважала, що вона і так досить помітна для оточуючих завдяки своєму високому зросту. Жінка зізналася, що перестала чепуритися через ревнивого чоловіка, який не дозволяв їй надягати яскраві вбрання. 

- Раніше я була сірою мишкою. А тепер я відчуваю себе птахом. З сільської молодиці я перетворилася в міщанку, — поділилася емоціями Наталія Фаліон.

За словами Ільяса Сахтара, Наталі варто було б давно змінити свій стиль одягу і зачіску. Головний стиліст каналу «Україна» порадив артистці вибирати наряди смарагдового, небесно-блакитного і насиченого рожевого кольорів без геометричних малюнків.

- Наташі з її типом фігури потрібно уникати горизонтальних орнаментів, смужок. У неї гарні ноги і можна не соромитися вдягати щось більш-менш облягає, — коментує Ільяс Сахтара.

Для нового образу героїні рубрики «На 10 молодше» Ільяс підібрав комбінезон кольору фуксії, який підкреслив високий зріст і стрункі ноги Наталки. Також стиліст вибрав для артистки ансамблю «Лісапетний батальйон» коротку стрижку з вільним косим чубчиком, завдяки якій Наташа стала виглядати молодшою і більш стильною.

Відео за посиланням: ranok.kanalukraina.tv



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також