Громадський транспорт в Тернополі паралізований, приватний засипало, таксі нема, — соцмережі

Через сильний снігопад у Тернополі — транспортний колапс. У соцмережах масово повідомляють про те, що громадського транспорту годі дочекатись, таксі викликати неможливо, а приватні автівки більшості тернополян присипані снігом на стоянках та біля будинків.

— На автошляхи виїхали поодинокі автомобілі, яких вночі не засипало снігом. Громадський транспорт не працює. Таксі викликати неможливо, але найголовніше снігоочисного обладнання на дорогах немає. То ж беріть лопати в руки, шукаєте відповідну техніку, самоорганізовуйтеся та очищуйте сніг разом з сусідами, хоча б на свої вулиці, — пише Руслан Купріюк у групі "Від Тарнополя до Тернополя".

В коментарях люди підтверджують, що містом курсують поодинокі тролейбуси та маршрутки, та й ті буксують. На зупинках стільки людей, що навіть якщо маршрутку вдалось дочекатись, влізти у неї не так вже й просто.

— Оце насипало В сина змагання, а з двору виїхати неможливо, ніяка служба таксі не працює. Маршрутку знайомі вже 1 годину чекають, кажуть, що дороги не розчищені. Але сніг так мете, що за годину і не видно чи розчищали чи ні, — ділиться у "Фейсбуці" тернополянка Світлана Шуляр.

Система "Детранспорт" Показує, що мережу обслуговує 10 тролейбусів та майже три десятки маршруток, однак частина з них, як видно на онлайн-карті, стоїть на місці.

 

 

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також