Експертка, яка пише для Forbes, навчить тернопільських підприємців мотивувати працівників

 

Тернопільських підприємців навчать мотивувати своїх працівників. Експертка заходу — Ольга Дудник — засновниця «EdutainmentStudio». 

Громадська Школа Бізнесу розпочинає новий проект – Business Events, в рамках якого буде проведено низку навчальних заходів рівня МВА в різних містах України. Один з перших інтенсивів відбудеться в Тернополі 26 листопада.

— У більшості керівників є проблема – як змотивувати персонал. Залучення і утримання цінних співробітників стає часом критичним фактором успіху бізнесу. Сучасне життя змушує компанії налаштовувати інструменти з управління персоналом все більш і більш тонко і віртуозно, використовуючи індивідуальний підхід до різних груп персоналу і до кожного співробітникові окремо. Це вимагає високого професіоналізму від керівників та використання спеціалізованих рішень з управління талантами компанії, — йдеться в повідомленні. 

Техніки мотивації та ефективної взаємодії дозволяють знайти підхід до кожного співробітника і успішно впливати на свою команду, кажуть організатори. 


Захід буде цікавий власникам та керівникам малого бізнесу, керівникам підрозділів, топ-менеджерам компаній, HR-спеціалістам.

Учасники інтенсивну розглянуть сучасні методики стимуляції, активації та мотивації персоналу, причини і методи попередження демотивації працівників.

Експерт заходу:

Ольга Дуднік – засновник «EdutainmentStudio». Експерт програми МВА, Громадської Школи Бізнесу. Консультант з управління, експерт-практик в області інноваційних технологій, автор циклу програм для засновників, менеджерів вищої та середньої ланки, HR-менеджерів, менеджерів з продажу. Автор Edutainment - методик: БІЗНЕС - ТЕАТР ™, БІЗНЕС - КІНО ™, ЕКО – Мафія™. Колумніст Forbes.

Участь вільна для учасників Клубу Ділових Людей (55 місць), для інших учасників - 550 грн. (при умові оплати до 20 листопада). При оплаті після 20 листопада - 700 грн.

26 листопада 2016 року (субота), 9:30 - 18:00

м.Тернопіль, проспект Степана Бандери 2, готель «Авалон»

Контактна особа: Ірина Жарківська +38 068 93 15 098 iryna3224@gmail.com


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також