У Тернополі не забули про військову, яка втратила обидві ноги під поїздом

Кошти на лікування Тетяни Іриці, якій поїзд відтяв обидні ноги, досі приносять волонтерам. 30-річна військова медсестра потрапила під потяг 13 жовтня 2016 року. Небайдужі люди допомагають її сім'ї фінансово.

— Випускники Програми педагогічної майстерності і досягнень вчителів англійської мови (ТЕА) (проект «ТЕА West-UA») через волонтерів Логістичного центра допомоги бійцям АТО передали 1000 гривень на лікування Тетяни Іриці. Також 600 гривень для Тетяни передала пані Марія Ковальчук. Волонтер Христина Феціца зустрілася з чоловіком Ірини та віддала кошти, — повідомляють у "Фейсбуці" волонтери.

Нагадаємо, що нещасний випадок трапився 13 жовтня 2016 року. Жінка поспішала вранці на зупинку, що в селі Великий Глибочок. Переходячи колію вона не встигла уникнути зіткнення з локомотивом і їй ампутувало обидві ноги.

Як пояснили у поліції, аби не обходити колію, жителі села Великий Глибочок, облаштували собі перехід по залізничному полотні.

Стежка веде якраз попри ворота підприємства, що займається механізацією колійних робіт, тому, коли звідти виїжджає потяг, водій побачити людину не може.

Жінка працювала медсестрою у військовій частині в Тернополі. Її чоловік Олександр з першого дня АТО воює на Сході України. Як військовий медик Тетяна також була на Донбасі, рятувала життя нашим воякам. 

Читайте також: Для молодої медсестри, якій потяг відтяв ноги, за тиждень зібрали майже 200 000 гривень


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також