Дівчинка, яка написала та розклеїла в Тернополі зворушливе оголошення, знайшла свого улюбленця

Зворушлива історія пошуку зниклої собачки у Тернополі має щасливий кінець. 9-річна Єва власноруч написала оголошення про пошуки песика Ґучі, який зник на Східному. Разом із татом дівчинка за декілька годин розклеїла їх по мікрорайоні.

Про це "ДОБІ" розповіла Тетяна Зайченко, мама цієї дівчинки.

В оголошенні школярка написала: Загубився маленький песик. Будь ласка, знайдіть песик на ім’я Ґучі. Він чорний той-тер'єр. На шиї чорний ошийник. Як побачите, зателефонуйте за телефоном 0964473677. БУДЬ ЛАСКА, БУДЕ НАГОРОДА.

Шукали свого улюбленця усією сім’єю. Мама дівчинки, Тетяна Зайченко, поширювала в соцмережах оголошення про зникнення Ґучі. Невдовзі вона повідомила, що песика таки знайшли.

- Нескінченні години переживання не пройшли даремно, бо я знайшла свого песика! Я дякую всім, хто долучився до пошуку мого Гучіка, а особливо дівчині з добрим і чуйним серцем, яка, прочитавши в інтернеті мій крик душі, подзвонила вчора вночі і сказала, що бачила схожого на фотографії песика. Я одразу рванула туди і це був він! Дівчину звати Іра Бандура, – написала на сторінці ГО "Ноїв Ковчег" Тетяна Зайченко.

Жінка дуже вдячна всім людям, які допомагали шукати їхню собачку.

 

 


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також