Дівчина з Тернопільщини стала лицем бренду відомої косметичної фірми в Азії (ВІДЕО)

15-річна Яна Бик стала лицем нового косметичного бренду в Азії.  Красуня з Теребовлі знялась в рекламі відомої тайванської компанії UNT. 

 Назва компанії UNT походить від слова "Untitled" тобто "Без назви" і вона популярна в 91 країні світу. Вважається косметичним брендом Тайваню.

Яна є моделлю тернопільського агенства Selfie Models Group. Дівчина каже, що успіху вона змогла досягти завдяки саморозвитку та терпінню. 

- Першочергові вимоги до усіх моделей єдині: чиста шкіра, високий ріст, відповідні параметри, модельна зовнішність. Але високих та красивих тисячі, десятки тисяч, а кожного сезону їх з'являється ще більше. Тому без належних людських якостей, успіху не варто й чекати. Особисто для мене, це кмітливість, мета та внутрішня енергія (харизма, любов до себе). Пустоголових не люблять ніде, це факт, і моделінг не виключення. Треба швидко "вловлювати" що шукають клієнти на кастингах, розумітися з командою, вміти підтримати розмову... Ніколи не можна забувати про саморозвиток. Щодо мети, без неї неможливо навіть встати з ліжка. Твердо поставлена мета змушує до постійного руху, наповнює силою, бажанням діяти. Коли бачиш сенс в свому житті, не залишається і каплі ліні. І найважливіше, як на мене, це душа. Внутрішнє "Я" кожного з нас, енергія, харизма, щастя. Коли людина наповнена з середини, це одразу відображається назовні. Головне бути щасливою, любити себе, тоді і оточуючі тебе люблять (і клієнти - не виключення), - зазначила Яна.

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також