У Тернополі зібрались люди, яких ошукали в "Украпол" (ФОТО)

Ошуканих людей, які не отримали робочих віз та своїх грошей від фірми "Украпол", більшає. Сьогодні декілька клієнтів бюро зібрались, щоб вирішити, що робити далі та попередити тернополян про аферу. 

Люди кажуть, що наразі їм не допомогли у поліції, оскільки там не бачать об'єктивних даних, які свідчать про ознаки правопорушення. Відтак, поліцейські порадили звертатись до суду. 

Серед тих, хто вимагає повернути гроші і тернополянин Володимир Жук. Хлопець звернувся у фірму, щоб відкрити польську робочу візу. Послуги обійшлися йому у суму більше 6 тисяч гривень. 

  - У договорі не зазначені строки його виконання, є лише підпункт про те, що у випадку форсмажору фірма не надає наданих послуг і вони зобов'язані у 20-денний термін з моменту отримання заяви на повернення коштів повернути зазначену суму. Ми домовилися, що на листопад мене поставлять на чергу та нададуть пакет послуг. У жовтні місяці я не дочекався дзвінка, мені не повідомляли на яке число я стою на черзі. Мене це захвилювало і я почав шукати сам в інтернеті і побачив, що на черзі я не стою, тому я звернувся на офіс. Жодних пояснень мені не надали і в офісі, проте запевняли, що все буде добре. В кінці листопада офіс був зачиненй, на телефонні дзвінки ніхто не відповідав. 2-го грудня я замовним листом написав заяву на повернення суми у зв’язку із неотриманням послуг. Її підписав директор фірми Антон Флекей. Проте, станом на 30 січня кошти так і не повернули, - розповів ДОБІ Володимир Жук. 

Наразі Володимир планує йти до спілки прав споживачів, щоб хоч якось достукатися до директора "Украпол" і забрати свої гроші. 



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також