Тернополянам обіцяли візову підтримку, а в результаті "кинули" на гроші

Не отримали ні робочої візи в Польщу, ні своїх грошей - саме такий результат співпраці тернополян з бюро "Украпол". Люди кажуть, що офіс компанії, який знаходиться на Цегельному провулку, постійно закритий нібито на ремонт, телефони бюро не працюють, а сайт знаходиться на реконструкції. Клієнти "Украпол" переконані, що їх просто "кинули" аферисти.

- Вони вже не працюють. Зібрали з людей гроші і до побачення. Чоловік здав документи на польську робочу візу ще 11 серпня, заплатив 1050 гривень. До початку листопада вони обіцяли візу зробити, але коли він прийшов у листопаді, то були постійно якісь відмовки. То блокують доступ до сервера конкуренти, то ще почекайте. В результаті він написав заяву на повернення коштів. Після цього чоловік неодноразово приїжджав в "Украпол", але там було зачинено - то ремонт, то працюємо в телефонному режимі. Він годинами чекав під офісом, туди приходили такі ж, як він обдурені тернополяни, які платили по 120-200 євро, щоб зробити Карту поляка, про це вони самі розказували, - розповіла ДОБІ Маріанна Заремба. 

У поліції кажуть, що про аферу нічого не чули, оскільки не було жодних скарг та заяв від тернополян. Як пояснює Маріанна, багато ошуканих просто з цим змирились і одразу йшли в інші фірми, щоб пошвидше виїхати на роботу закордон.

- Директор фірми Флекей Антон. Я вже потім знайшла його на Фейсбуці. Там пише, що він проживає в Києві, а в нього в друзях я знайшла особу, яка по довіреності підписувала договора. Я дзвонила до того директора, сварилась з ним, а він сказав звертатись в поліцію, більше я до нього не дзвонила, - каже Маріанна. 

Цікаво, що у місті майже не щодня можна побачити автівку бюро праці "Украпол", де через рупор закликають нових клієнтів до співпраці. Також рекламу можна побачити на міському тролейбусі чи почути в ефірі місцевих радіостанцій.  

Відгуки, які вдалось знайти про фірму на Google, теж не втішні.  




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також