Топ-11 сміливців з Тернопільщини, які взяли участь у рейтингових ТВ-шоу (ФОТО)

Тернопільщина багата не тільки красивими дівчатами, але й талантами. Зокрема, у 2015 році більше 10-ти тернополян та жителів області взяло участь у різноманітних телешоу. Жителі нашого міста смішили коміків Зеленського і Кошового, підкорювали суддів проекту "Голос країни" та готували смачні страви на проекті "Мастер Шеф". Пропонуємо переглянути список тих, хто у 2015 році став учасником рейтингових ТВ-шоу країни.

1) Студент 5 курсу медичного факультету Тернопільського державного медичного університету Олег Рейтор взяв участь у відомому телешоу «Розсміши коміка». Хлопець виграв 5 тисяч гривень.

2) 24-річна Ірина Драбик взяла участь у шоу "Мастер шеф". 5 років дівчина працює приватним ріелтором в Тернополі. Шоу тернополянка покинула в 11 епізоді.

 

3) Колоритний тернопільський гурт «Фіра» взяв участь у шоу Х-фактор. Музиканти покинули телепроект за крок від прямих ефірів.

 4) 22-річний Андрій Слюсаренко та 17-річна Лара Кравчук взяли участь у шоу Х-ФАКТОР. Пара закоханих студентів родом з Кременеччини. На кастингу за виконання пісні Скрябіна вони отримали "так" від суддів, проте у прямі ефірі не пробились.
 
 
5) Катерина Іванчук з Тернополя взяла участь у шоу "Голос країни". Дівчина покинула шоу у «Нокаутах»
поступившись місцем супернику Анісу Єттаєбу.
 

 6)  У п’ятому сезоні романтичного шоу«Холостяк» взяла участь Оля Жук. Дівчина хоч і народилася в Хмельницьку, проте навчалася у Тернополі, здобула освіту у Тернопільському національному економічному університеті (фінансовий менеджмент). Наразі Оля переїхала в Київ, де працює ювелірним експертом.

7) Тернопільська команда КВН «V.I.P.» взяла участь у новому телевізійному гумористичному шоу «Ліга смігу» на телеканалі 1+1. Команада покинула шоу за крок до фіналу. Зараз активно гастролює.

8)  Роман Сасанчин з Тернопільщини став переможцем шоу "Голос країни. Діти". Хлопець вдруге взяв участь у талант-шоу. У свою команду його забрала Тіна Кароль. Наразі юний співак навчається та зняв свій перший кліп на пісню "Мамо".

9) У одному з випусків народної програми "Караоке на майдані" взяла участь 17-річна Ольга з міста Чорткова. Дівчина здивувала Ігора Кондратюка відмінним співом, але для перемоги їй не вистачило трошки везіння і декілька гривень.

 

10)  22-річний тернополянин Петро Хімейчук вразив суддів талант-шоу «Танцюють всі» своїм хіп-хопом. Юнак пройшов у топ-100, проте далі у шоу тернополянин, який працює заступником директора комунального підприємства «Фортеця», пробитись не зміг.

11) Тернополянин Андрій Лучанко спробував свої сили на проекті "Голос країни". Хлопець вразив суддів і зал. Андрій виконав пісню "It's A Man's Man's Man's World" на першому ефірі вибору наосліп. До тернополянина повернулись усі судді проекту, участь хлопець продовжив в команді Вакарчука. Покинув шоу у суперфіналі за крок до перемоги.

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також