Топ-8 найгарячіших тернополянок 2015 року (ФОТО)

 Тернопільських дівчат заслужено можна вважати найкрасивішими дівчатами України. Згідно статистики, лише у цьому році в Тернополі провели більше п'яти конкурсів краси. Окрім цього, тернополянки у 2015 році гідно представили наше місто на Всеукраїнських та міжнародних конкурсах краси. Пропонуємо ознайомитись із найкрасивішими дівчатами 2015 року. 

 Еліна Руденко. Тернополянка Еліна Руденко за 2015 рік перетворилась з школярки на одну з найбажаніших дівчат України. Дівчина у свої 17 років перемогла в конкурсі Міс Тернопіль і гідно представила місто на конкурсі Міс Україна, зайнявши 2-е місце з титулом 1-ша віце міс. Окрім корони Еліна на цілий рік стала лицем столичної компанії Pecherskplaza. 

 

 

 Олена Смакоус. Для студентки з економічного рік вдався дійсно врожайним, адже в 2015 році вона стала найкрасивішою студенткою ТНЕУ, а потім і цілого Тернополя. На Всеукраїнському конкурсі краси серед студенток Олена отримала титул "СтудМіс глядацьких симпатій". Окрім цього, вона в 2015-му стала «1-шою Віце-леді Тернополя 2015». Каже, що перемогти їй допомогла впевненсіть та щирість. Наразі Оленка бере участь у різних фотосесіях. Зокрема, одна з останніх її робіт це реклама шуб від тернопільського салону шкіри і хутра.

 

Марія Петришин. Тернополянка потрапила у топ-20 на конкурсі “Міс Принцеса України», де отримала титул Міс Талант. За цей рік дівчина закінчила педагогічний університет, виступила на сцені драмтеатру, взяла участь у Lviv fashion week та в Тернопільському тижні моди.

 Аліна Сапіга. Дівчина взяла участь у міжнародному конкурсі краси Miss Supranational. І хоч тернополянка не змогла пробитись до топ-20 найкрасивіших, вона гідно представила не тільки усю Україну, але й наше місто.

 Оля Росоха. Після перемоги на конкурсі СтудМіс України-2014 Оля Росоха цілий 2015 рік з’являлась на різноманітних конкурсах краси, але вже у якості судді. Дівчина каже, що після перемоги всі комплекси автоматично пропали.Її запрошували на інтерв’ю відомі канали, були рекламні пропозиціі, контракти, фотосесії. Також цього року дівчина була лицем однієї з тернопільських компаній і керуючи спеціально виготовленим стрічкопильним верстатом виготовила найдовшу дошку України тим самим встановила Національний рекорд України.

  Каріна Кіц у 2015 році стала «Першою леді Тернополя 2015». Хоча під час перемоги обіцяли, що дівчина візьме участь у всеукраїнського етапі конкурсу "Перша леді". Проте, наразі про цей етап нічого не чути. Каріна закінчила школу, займається спортом, заспівала пісню, яку можна послухати на ютюбі та вручала подарунки переможцям аквабайку під час святкування Дня міста.

  Василина Слебедюк. Корінна тернополянка навчається у ТНЕУ і цього року стала найкрасивішою дівчиною свого університету. Василині 20 років, навчається на 3-му курсі факультету економіки і управління. Захоплюється вивченням іноземних мов, займається фітнесом, науковою діяльністю та благодійністю. Для дівчини це був перший конкурс краси.

  Валерія Терещенко. Тернополянка у 2015 році мала представляти місто на конкурсі краси "Принцеса України", а також на Міжнародному конкурсі Miss Supranational. Проте відмовилась від конкурсів на користь контрактів закордоном. Зараз її обличчя можна побачити на сторінках турецьких журналів, де дівчина працює вже кілька місяців.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також