Позбавляти волі журналістів і перешкоджати їх діяльності у Тернополі відтепер законно

Ігора Таловова, який зачинив журналіста в своєму офісі, допитував в стилі 90-х та збирав особисту інформацію, Тернопільський міськрайонний суд виправдав за всіма статтями обвинувачення. Оголошення "виправдувального" вироку переносилось кілька разів протягом 13 січня і відбулося аж після 20.00, коли журналісти, які прийшли підтримати колегу, розійшлись додому.

— За таким рішенням суду, морального тиску щодо мене не було, Таловов не першкоджав моїй журналістській діяльності, не збирав про мене конфіденційної інформації. Виглядає так, що усі протиправні дії, озвучені в обвинувальному акті, він вчиняв у правовому полі, — коментує Назарій Наджога.

Справу Таловова вела суддя Лілія Делікатна, яка відома також тим, що кінолога, який взяв на виховання у поліцейський кінологічний центр собаку, годував його та лікував, позбавила волі за це на 5 років.

Нагадаємо, просто в будівлі суду прихильник обвинувачуваного Таловова нещодавно напав на журналіста. По цьому факту поліція веде розслідування.

Наприкінці 2014 року Ігор Таловов разом зі своєю «командою» почав збирати особисту інформацію та незаконно затримав Назарія Наджогу. Такою була реакція на публікацію про діяльність громадської організації, яку в Тернополі очолює Ігор Таловов. "Діяч" у минулому мав кілька судимостей. Зараз він разом з одіозними особами розвиває в Тернополі так звану територіальну громаду міста, яку журналісти назвали «другим білим братством».


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також