Зоозахисники повідомляють про жінку з Тернопільщини, яка збирає котів на хутро

Шукає котів з гарною шерстю на OLX та купує їх, вірогідно, на хутро — зоозахисники з різних міст повідомляють про дивну жінку з Чорткова на Тернопільщині, яка збирає "мурчиків".

Повідомляють, що жінка мешкає в селі біля Чорткова.

— Дзвонила в Тернопіль за котика "Бонік". Сказала, що їй не віддали "через адреси". Я зрозуміла, що не віддали в село, — пише Юля Смолинська.

— Мені дзвонила по кішці Тіле. Просить привезти кішку в райцентр Чортків, оскільки живе на зарплату і немає можливості витрачатися на дорогу. З Чорткова в село "малий" забере!? Сказала, що є кіт і були кішки, але померли - одна, друга, третя, четверта.На те, що кішка домашня і віддається тільки в хату — клянеться, що кішка буде жити в будинку і ходити в лоток, — розповідає зоозахисниця.

У Хмельницький жінка з Чоткова дзвонила і цікавилась котами-"підлітками", хотіла відразу двох. На фото одні з котів, яких хотіла забрати жінка з Чорткова. 

— Вже знає, що кошенят треба пакувати в коробочку. Каже, що вона серйозна людина старшого віку і кошенят бере "не для дітей". Розповідала, що син ветеринар в Тернополі і якщо кішки захворіють, то він знає що і як робити, а також щеплення, кастрація / стерилізація і т.п, — повідомляє волонтер.

Волонтери не розуміють, навіщо одній жінці стільки котів і підозрюють, що вона купує їх на хутро.

— По голосу вік 35-40 +. Говорить українською мовою. По розмові я би сказала, що вона вчителька, медпрацівник, соцпрацівник, — додає жінка.

Додамо, що в мережі відразу декілька оголошень від різних авторів про жінку з Чорткова, яка збирає котів.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також