Замість напису "Файне місто" на тернопільських "Єлісях" вже просять встановити іншу композицію

Композицію з літер «I LOVE TERNOPIL» просять встановити на пагорбах, поблизу набережної Тернопільського ставу — є відповідна петиція. Місце в народі називають "Єлісями". Нагадаємо, перед тим тернопільска студентка Богдана Перевізник пропонувала поставити там напис "Файне місто", який використовувався на однойменному фестивалі.

З подібною ініціативою виступила зараз Громадська організація "Центр інноваційних ідей"

"Наше місто — затишне і красиве, зі своєю історією та традиціями. Це живопис і музика, архітектура і квіти. Це місто, яке люб’язно приймає гостей з різних куточків України та інших країн, дарує їм яскраві емоції та враження. У ньому є чимало своїх родзинок та пам’яток, коло яких так люблять фотографуватися мешканці та гості міста на згадку про відвідини. А чому би до них не додати ще одну — композицію з літер «I LOVE TERNOPIL». Подібні написи є візитівкою багатьох міст: Амстердама, Нью-Йорка, Леона. Є подібні композиції у Києві та Вінниці", — йдеться в петиції.

Громадська організація "Центр інноваційних ідей" також оголосила конкурс на найцікавіший та оригінальний проект композиції «I LOVE TERNOPIL». У нас є цікаві макети, які варті того, щоб стати окрасою міста.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також