В управлінні освіти спростували інформацію про те, що діти з 19 школи навчались у коридорі

Уроки музики у 19 школі не проводились у коридорі. Про це після перевірки навчального закладу повідомили в управлінні освіти і науки Тернопільської міської ради. Відомо, що діти займались у музейній кімнаті.

- У зв'язку з виробничою необхідністю уроки музичного мистецтва проходили у музейній кімнаті. Це не є коридор. Вона зачиняється з обох боків і там є відповідні місця для дітей, поставлений вчительський стіл, лавки. Уроки проходили біля кабінету музичного мистецтва, оскільки у них немає окремого кабінету. Батьки з таким рішенням були ознайомлені, - розповіла ДОБІ заступник директора тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій і моніторингу Галина Федун.

Стосовно дитячих роздягалень, то за словами пані Галини 19 школа має одну з найпотужніших матеріально-технічних баз із фізкультури і в закладі функціонують окремі роздягальні для хлопців і дівчат, а учні початкової школи на уроки фізкультури переодягаються почергово в класних кімнатах під керівництвом вчителя і класного керівника. 

Також класні кімнати у них обладнані гардеробами, які відокремлені від загального приміщення. Тобто там є стінка, яка відсунута від стіни і місце, де  дітки мають змогу переодягнутись. 

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також