В Тернополі рятують собаку, якій переламали всі лапи і розбили голову. Фото

Жорстоко побили і кинули на трасі помирати — волонтери "Ноєвого ковчега" рятують собаку, якого знайшли біля Вишнівця. Травмовану тварину виявили кілька днів тому, зараз його прооперували і лікують.

— 15 грудня під вечір молоді люди їхали з Кременця і на трасі в смт. Вишнівець побачили скалічену собаку. Вони не змогли залишити тварину і вирішили їхати в Тернопіль у ветлікарню. Після рентгену і огляду ветеринар зробив висновок, що собака не стала жертвою ДТП, а це справа рук людини. Їй перебили всі лапи, а також нанесли удар по голові, внаслідок чого роздроблені зуби, розбитий ніс і гематома ока. Удари наносили металевим предметом, — розповіли в "Ноєвому ковчезі".

Зараз шукають власників собаки та свідків побиття.

— Ми обов'язково звернемося із заявою про жорстоке поводження з твариною у поліцію. Зараз Кремній - скорочено Рем (таке ім'я дали собаці його рятівники в надії, що він мужньо переживе всі негаразди) знаходиться на платній перетримці і проходить курс реабілітації, йому доведеться заново навчитись ходити. 16 грудня проведений перший етап операцій, 19 грудня другий. Хто має бажання допомогти собаці, яка так жорстоко постраждала від рук людини, наші реквізити Приватбанк: 4149 4378 5483 4452 Кошельовська Аліна Юріївна з позначкою "на лікування Рема".


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також