В Тернополі на дитячому майданчику діти граються серед куп сміття, які ніхто не прибирає (ФОТО)

Купи неприбраного сміття можна побачити в Тернополі на нещодавно відкритому спортивному майданчику, що розташований на вулиці Лесі Українки, 17. Жителі кажуть, що комунальники не прибирають урни вже кілька тижнів підряд, відтак сміття стає все більше. Також люди обурені, оскільки впродовж останніх днів працівники ЖКГ активно прибирають опале листя, а на сміття біля майданчиків навіть не дивляться. 

В управлінні ЖКГ пояснюють, що все сміття повинен прибирати двірник ЖЕКу або людина з центру фізичного здоров'я населення, яким і передали на баланс універсальні майданчики.

- Універсальні майданчики усі закриваються на ключ. В середині має прибирати або двірник з ЖЕКу, або двірник з яким заключив угоду центр фізичного здоров'я населення, оскільки ми їм передали на баланс ці майданчики. Вони, можливо, ще просто не заключили угоду, - розповіла ДОБІ  заступник начальника управління житлово-комунального господарства та екології Ганна Муца.

Цікаво, що універсальному майданчику на Лесі Українки вже встигли виламати ручку з замком, відтак закрити майданчик на ніч неможливо. Люди впевнені, що через це спортивну зону знищать хулігани.

- Якщо тернополяни бачать, що десь вже є пошкоджені майданчики, то раджу в такому випадку звертатись в міліцію, - зазначила Ганна Муца.

6SzLlsmi5ww (2) Isj7SkrTC_g (2) jTrqKea00-8 (2) 2mgJg-k4sqg (2)


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також