В тернопільській маршрутці їздить маньяк, який сідає біля дівчат і задовольняє себе

У маршрутках, які курсують від "Подолян", їздить чоловік, який задовольняє свої сексуальні потреби, прикрившись торбинкою. Про маньяка масово повідомляють тернополянки. Водії маршруток ніяк не реагують на збоченця, за словами очевидців, ще жодного разу до маньяка не викликали поліцію.

— Старший за віком чоловік сидів пропустивши біля себе дівчину. Вона сіла біля вікна, він 10 хвилин намагався з нею говорити, але вона, ігноруючи його, обернулась до вікна, після цього чоловік прикрившись пакетом, безсоромно почав собі надро***ати, коли дівчина зрозуміла, що коїться, вскочила на ноги з криком, але він встиг витерти об її руку всю рідину, — розповідає очевидець в групі "Від Тарнополя до Тернополя".

Згодом чоловік преспокійно вийшов на наступній зупинці. 

— Але на місці цієї бідної дівчини могла бути і дитина! Опис чоловіка: не високого зросту, темнорусе волосся з сивиною, світлі очі, чорна балонова куртка, чорні штани, на вік від 48-55, дуже любить заводити розмову випитуючи куди ви прямуєте, — описує чоловіка очевидець. — В переважній більшості бачу його в 16 маршуиці біля 9:30, 9:21 9:40!

Схожі історії про цього ж маньяка розповідають десятки тернополянок. В коменттарях зазначають, що чоловік працює в "Подолянах" і часто їздить маршрутками, які їдуть від ТРЦ.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також