В школі біля Тернополя директор ходить п'яний на уроки і краде гроші, — батьки. Документ

У Великобірківській школі-гімназії, що поблизу Тернополя, директор школи приходить нетверезий до дітей. Директор збирає гроші, які йдуть невідомо на що, а сама школа — в аварійному стані. Про це йдеться в заяві батьків, яку вони написали до керівників району та області.

— У школі навчається 444 учні, але є одна велика проблема-директор цієї школи, який в нетверезому стані ходить по школі в робочий час, не проводить свої уроки (не в силі їх проводити), зривається на дітях і вчителях, привласнює батьківські кошти і за них не відзвітовує, вимагає кошти у батьків, нібито на потреби школи і т.д. Навіть вчора він зробив збори для голів батьківських комітетів на 16.00, сам прийшов о 17.40 і ледве стояв на ногах, побачив батьків і...втік. Описувати можна до безконечності за всі роки його "правління". Все було б не так погано, мабуть, якби у цій школі не навчались і мої діти і те, що робиться не може мене не хвилювати, — зазначає Галина Боєчко.

Школа, кажуть батьки, в жахливому стані: дах протікає, спортзал в аварійному стані, санвузли (на які батьки здавали кошти багато років) до цього часу не зроблені.

Батьки кажуть, попри це, діти виграють олімпіади, спортивні змагання, навчаються добре, але терпіти директора в школі більше не можуть.

— І знаєте, що саме страшніше? Що його постійно прикривають, не дивлячись на ті всі жахливі речі, що він витворяє, не дивлячись на численні на нього скарги. Він завжди виходить сухий із води. А може уже хватить? Ми, батьки, написали колективне звернення, де вказали проблеми,які нас хвилюють і просимо в ТЕРМІНОВОМУ порядку вжити невідкладних заходів по вирішенню даної проблеми. Обіцяємо, що на цьому не зупинимось, якщо дана ситуація не вирішиться. Відступати нам немає куди, так як там вчаться наші діти і ми боїмося за їхню безпеку.

Слід зазначити, що батьки вже звертались в районний відділ освіти. Батькам надіслали відписку, але в поведінці директора нічого не змінилось.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також