"Ух-радіо" йде завтра колядувати, щоби зібрати гроші для бійців

Співатимуть різдвяні пісні та гратимуть на гітарі працівники "Ух-радіо" з волонтерами, щоби наколядувати для бійців. Всі охочі можуть запросити колядників до себе додому та на офіс. З колядою підуть завтра, 12 січня.

Один з ініціаторів дійства Андрій Вишневський жартує, що не гарантує чистого співу, але може бути певний: добрий настрій буде 100%.

— Чесно скажу, що співаємо погано, але точно буде весело. Колядки — гарна традиція, ми її трохи відродимо. Кошти передамо волонтерам, на них куплять речі для бійців, — зазначає Андрій Вишневський.

 Чоловік каже: цілей є чимало, бійцям потрібні й медикаменти, й форма, транспорт. Залежно від назбираної суми, волонтери спрямують кошти на ті чи інші потреби. 

Андрій Вишневський вже не один місяць кожного ранку в ефірі "Ух-радіо" спілкується з волонтерами. Інколи вдається таким чиом вирішувати проблеми — відгукуються добродії.

— Так, було, що шукали приміщення, де ліпити вареники і пекти, відгукнулась людина через радіо, також було, що шукали причіп, теж знайшли, — пригадує Вишневський. — Тобто  такі включення допомагають.

Через ефір вдавалось також продавати пряники за рекордну ціну. Так, якось радіоведучий, аби популяризувати випечені волонтерами пряники, купив один і хотів розіграти безкоштовно в прямому ефірі. Втім, подзвонила жінка і захотіла його викупити за 500 гривень.

Радійники розраховують, що завтрішня коляда також допоможе зібрати гроші бійцям на необхідне.

Запросити колядників до сеебе можна за номером 52 20 70.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також