У Тернополі на цих вихідних проведуть фестиваль сімейних цінностей

15 травня в парку Т. Шевченка пройде фестиваль сімейних цінностей "ZAVTRA fest", де говоритимуть про сім’ю та стосунки. Діти гратимуться у різні ігри, проведуть естафети, а батьки спілкуватимуться один з одним після тренінгів і лекцій. Вечері співатимуть відомі гурти «Фа-Мажор», «LosKolorados», «Новимний кудень».

— Сім'я — це основа нації. Правильні сімейні цінності — запорука щасливого та повноцінного життя кожного українця. Запрошуємо молодь та сім'ї прийти, надихнутись і разом творити гідне майбутнє, — розповідає молодіжний мер Тернополя Дякович Вероніка.

 У програмі заходу:  парад багатодітних сімей; денний святковий концерт за участю дитячих колективів міста; дитяча інтерактивна зона, де аніматори організують корисне та радісне дозвілля для ваших дітей; вільний університет — це цікаві лекції для молоді та сімей від психологів, успішних сімей, духовенства; вечірня сцена — популярні тернопільські гурти: Новимний Кудень, "Бакс Бані", "Сержант Блюз", "Фа-мажор"; сімейна фотозона, майстер-класи, конкурси та ярмарок.

 


Тетяна Шило

Опис відсутній


Читайте також