У тернопільському "Ковчезі" останні приготування перед довгоочікуваним відкриттям (ФОТО)

Сьогодні в парку Топільче о 15 . 00 год.  відбудеться відкриття ресторану «Ковчег».  Власником закладу є Михайло Гросуляк, якому належить добре відомий в Тернополі музей-ресторан "Старий млин".  Новий ресторан, за словами пана Михайла, має справити ще більше враження на жителів та гостей міста.

Зведений він у вигляді Ноєвого ковчега, таких у світі лише чотири. В Україні це буде перший ресторан-броварня у формі корабля, який відкритий для екскурсій та ознайомлення з виробництвом пива. Запропоновані рестораном стави виготовлятимуть лише з екологічно чистих продуктів з ферм Тернопілля та Закарпаття. Вже сам фасад закладу вражає неповторною задумкою -  його прикрашають фігури тварин у вигляді квітників. Зі сторони парку у затишному куточку розміщений дитячий майданчик, де є все, для здорового відпочинку малечі. Є там і літня тераса, що знаходиться на другому поверсі "Ковчега", звідки відкривається прекрасний краєвид на тернопільський парк. Та це - лише перші враження,  найцікавіше обіцяють показати та розказати вже сьогодні на відкритті закладу. Доречі, чекають там і старших і малечу: дорослим пропонуватимуть власнозварене пиво, дітям – козине молоко.   [gallery link="file" columns="4"]   Лілія КУЛЕНИЧ  


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також