У Тернопіль з'їдуться учасники "Євробачення" різних років (ВІДЕО)

Поки вся Україна шукає місто, де провести наступного року міжнародний пісенний конкурс Євробачення, у Тернополі готуються прийняти більше восьми тисяч фанів зі всієї України на фестивалі "Файне Місто". На подію завітають понад 100 гуртів з різних країн світу та учасники і переможці Євробачення різних часів.

Зокрема, 7 липня на фестивальній сцені виступлять учасники Євробачення з Молдови гурт  Zdob și Zdub.

У 2005 році гурт репрезентував Молдову на пісенному конкурсі Євробачення з піснею «Bunika Bate Doba», зайнявши 6-е місце (друге у півфіналі). Співають молдовською, російською та англійською мовами.

Гурт вдруге представив Молдову з піснею «So Lucky» на конкурсі Євробачення 2011, який відбувся у Дюссельдорфі.

 

 

9 липня для тернополян на головній сцені "Файного Міста" виступлять учасники національного відбору на Євробачення гурт The Hardkiss. Трек «Helpless», з яким гурт брав участь у національному відборі пісенного конкурсу «Євробачення 2016», став другим після пісні Джамали.

 Восени The HARDKISS відзначать своє п’ятиріччя великим сольним концертом в Києві, після чого відправляться в Perfection Tour. До п’ятиріччя команда готує кілька несподіваних прем’єр - цікавих та емоційних.

 

 

На DARK STAGE для фанів виступить «Dead by April» — металкор-гурт з міста Гетеборг, Швеція. 

У лютому-березні 2012 року в Швеції відбувся турнір музичних груп Мелодіфестівалена, який визначає представника Швеції на Євробаченні-2012 в Баку. Група Dead by APRIL з піснею «Таємниця» вийшла в фінал національного конкурсу, де посіла сьоме місце.

 

Учасники LIGHT STAGE «Brunettes Shoot Blondes» - 6 лютого 2016 року гурт взяв участь у національному відборі на конкурс Євробачення 2016 від України з піснею "Every Monday" та отримав 8 балів від жюрі та 5 від глядачів.

На початку 2015 року «Brunettes Shoot Blondes» випустили дебютний міні-альбом «Bittersweet». Треклист платівки складається з чотирьох пісень, включаючи відомі сингли «Knock knock» та «Bittersweet», випущені раніше.

 

Хедлайнери головної сцени фестивалю Lordi — музичний гурт із Фінляндії. Перемогли на Євробаченні 2006, набравши 292 бали. Це була перша перемога Фінляндії на Євробаченні. Також вокаліст гурту взяв участь у Євробаченні-2016. Він засвітився в одному з роликів шоу. 

 

 

 

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також