У мережі з'явилось відео сутички фанаток Лободи і тернопільських активістів (ВІДЕО)

Представник "Самооборони Майдану" Іван Ковалик таки не зміг подарувати Лободі білі троянди та з'ясувати політичну позицію співачки. Активіста не впустили до зірки, тому вхід до концерт-холу заблокували на дві години. Час від часу до людей виходила продюсер співачки Нателла Крапівіна.  

Виступ Лободи мав розпочатись о 20:00. Біля входу в концертний зал люди почали збиратись ще раніше. Вхід вже охороняли поліцейські. 

Іван Ковалик та активісти "Самооборони", "Правого Сектору" прийшли до зірки із квітами. Спочатку Ковалика навіть впустили до залу, щоб вручити букет троянд, проте за кілька хвилин він повернувся.

- Сказали, що Лобода переодягається і не приймає, ну що ж будемо чекати її тут, - зазначив активіст. - Ми не хочемо зірвати її виступ, просто хочемо, щоб вона вийшла до нас і сказала свою позицію щодо Криму, ситуації на Сході і щоб подякувала нашим бійцям. 

За кілька хвилин з активістами почали суперечку фанатки Лободи, що спричинило тисняву, шарпанину і крики. Заспокоювати людей довелося поліцейським. Фанати співачки час від часу звертались до поліції і просили розігнати активістів. 

До людей вийшла продюсер Лободи Нателла Крапівіна, яка теж одразу почала звинувачувати місцеву поліцію у бездіяльності і запрошувала тернополян з квитками в зал, проте фанатів не впустили. Це ще більше розлютило присутніх і спровокувало людей на конфлікт і штовханину. 

Потрапити на виступ Лободи тернополяни змогли лише о 22:00. Як написала Нателла Крапівіна, людям довелось прориватись через активістів. Сама ж Лобода зі сцени пообіцяла в Тернопіль приїхати із ще одним коцнертом. 

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також