У Бережанах офіціант обікрав ресторан і піцерію

Місцевий ресторан та піцерію пограбували в Бережанах. Причетним до крадіжки став 22-річний хлопець, який вже раніше потрапляв до рук поліції. 

Відомо, що напередодні крадіжки хлопець почав працювати у ресторані офіціантом. Того дня у закладі був бенкет. По його закінченню він разом ще з одним працівником залишилися прибирати.

Згодом колега пішов додому, а злодій замість того, щоб зачинити ресторан, почав випивати та пішов у сусіднє приміщення, де розташована піцерія.

До закладу проник підібравши ключ до вхідних дверей. Там забрав 800 гривень, ноутбук та сканер для зчитування штрих-кодів.

Крадене заніс на свою роботу, продовжив випивати і заснув. Прокинувшись вранці, вирішив прихопити з ресторану сейф з готівкою. Вже на вулиці розбив ящик та витягнув з нього виручку – 12 тисяч гривень та 100 американських доларів.

З краденими грошима на таксі він подався до Києва, де майже тиждень гуляв за чужий рахунок. Коли кошти закінчилися, повернувся додому. Тут на нього вже чекали співробітники поліції, яким про крадіжку повідомила власниця ресторану.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також