Тіло кіборга в Тернополі прийшов зустрічати лише брат, — волонтерка

Ні працівники військкомату, ні громадські активісти, ні тернополяни не прийшли зустріти тіло загиблого Героя. Про це повідомляє волонтерка Алла Чонгар. Жінка говорить, що всі були надто зайнятими, бо робили селфі з новою поліцією.

— Привезли тіло кіборга, бійця 80 бригади, Юри Дині. Юра був доброю і чудовою людиною, про таких кажуть... І в розвідку можна іти, спина буде прикрита... Ще позавчора звонив шуткував. Юрка, тебе не вистачатиме, — пише волонтерка Алла Чонгар.

Алла допомагає рідним з похороном. Каже: гидко, бо Героя ніхто не вшанував.

— Противно, хоча знали, що помер хлопець... Нікого... Ні волонтерів, ні з військомату. Свято поліції — важлива подія... Одинока постать брата... Побратими тільки виїхали, бо дорога далека... Але поясніть чому? Чому так? Бо він простий хлопець, на ньому не пропіритись... Боляче до сліз... Виплакались ми, свої, яким не потрібно доказувати, чи є заслуги перед державою, не потрібно доказувати, що він або хтось інший щось варті... Бо ми там були всі рідні, тільки молили, щоб хоч вижили всі... Ще раз підтверження того, що не байдужі ми один одному, нашим родинам, а не нашому суспільству!!! Селфі з поліцією важливіше, — зазначає вона. 

Прощаються з бійцем в Домі печалі у Тернополі. Похорон нині на 12.00.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також