Тернополянин: дочці в парку погрожували

До 13-ти річної дівчинки в парку Топільче причепились чоловіки, які хотіли кудись відвести дівчинку, бо вона, ніби-то, кидала петарди. Випадок стався з дочкою тернополянина Миколи Сивирина, про це він розказав на сторінці у Фейсбуці.

Чоловіки спочатку звинуватили, що вона кидала петарди і назвалися народною дружиною.

— Погрожували, хотіли кудись везти машиною, знімали на мобільний телефон і шантажували викласти в інтернет. Познущалися, поприкалувалися і пішли геть. Результат — донька в сльозах прибігла додому.  Знаю, що поліція ніяк не відреагує. Чому знаю, бо коли з донькою пішли шукати тих "дружинників", зустрів групу швидкого реагування поліції, розказав ситуацію то замість взяти свідчення чи бодай запитати, як вони виглядали, мене "послали" в міськвідділ. Парк Топільче і міськвідділ... Певно там сиділи ті дружинники-педофіли... Зрештою, просто звертаю увагу батьків на загрозу, що під приводом якихось "дружин" ваших дітей можуть принижувати чи навіть чинити насильство, — написав Микола Сивирин.

Чоловік додав, що потім із ним зв'язався працівник поліції.

— Будуть відпрацьовувати петардістів-педофілів. З мого боку сприяння і прохання про випадки домагань до Ваших дітей чи вчинення насильства повідомляйте поліцію, ну і самі пильнуйте, — додав чоловік.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також