Закарпатсько-угорською стравою бограч пригощають в тернопільському парку

  В парку Шевченка на польовій кухні, яку зробили тернополяни, можна спробувати закарпатсько-угорську страву – бограч. Крім того жителям й гостям міста пропонують шашлик та картоплю з ковбасками. -Бограч я вперше спробувала в Урогщині. Мені дуже сподобалось. Тоді запитала угорського шеф-кухаря, як це готується. З того часу готую його у себе вдома. Моїм рідним він дуже подобається, - каже тернополянка Наталя Гутерище. – Продаємо цю страву тернополянам й гостям міста вперше. Людям дуже подобається. 300 грам бограчу коштує 15 гривень. В нього входять такі компоненти як: картопля, цибуля, морква, тісто, копчені ребра, помідори й різні приправи. Крім того, на польовій кухні готують й шашлик та картоплю з ковбасками.   [gallery columns="2"]       Іванна КАНАК


Євген Мельниченко

Опис відсутній


Читайте також