Тернополянка Наталя на кастинг "Мастер шеф" приготувала "Парі-Брест" у вигляді велосипеда (фото)

Французький десерт під назвою "Парі-Брест" приготувала для кастингу шоу "Мастер шеф" тернополянка Оберишин Наталя. Дівчина працює в технічному університеті і прийшла на кастинг вперше. Каже, що друзі найбільше просили, аби вона пішла на відоме в Україні шоу. 

- На дегустацію суддям принесла французький десерт Парі-Брест. Входить туди заварний крем та заварне тісто з горіхами. Друзі підтримують та просили дуже, щоб я сюди пішла. Зробила це ради цікавості. Дивилась перший, другий і третій сезон, то й вирішила сама спробувати на четвертий потрапити, - каже ДОБІ тернополянка Наталя. Проте, на кастинг йшли не тільки тернополяни. Пані Ольга приїхала на машині з чоловіком та дітьми аж з Хоросткова. Розповіла, що давно хотіла спробувати себе у кастингу і привезла одразу кілька страв. - Приготувала рибний коктейль у вершковому соусі і на десерт привезла кекс з фруктами, карамеллю та горішками. На жаль, показати страви не можу, бо вже їх віддала на дегустацію. Питали мене про страви, як готувала і загалом про життя. Прийшла на цей кастинг із-за цікавості. Рідні та друзі підтримували мене і ніхто нічо не мав протів, - прокоментувала ДОБІ Ольга. Цікаво, що багато учасників кастингу не хотіли розповідати про свої страви та про те, чому прийшли на відбір у шоу. Казали, що не хочуть, аби про них знали. На запитання, як збираються надалі змагатись у Мастер шефі, адже це постійне спілкування з пресою та камерами, тернополяни відповідали, що не знають та знизували плечима. До слова, в Тернополі на кастинг один із учасників приніс навіть страву з дикого кабана, про це розповіли організатори відбору. Кажуть, що на Мастер шеф хочуть потрапити як жінки, так і чоловіки та навіть студенти. Довідка про десерт "Парі-Брест": Одного разу у Франції, в 1891 році, стартував велосипедний супермарафон Париж - Брест - Париж. У велогонці взяли участь 400 осіб, але до фінішу дісталися менше 30 учасників. У тому ж 1891 року, у честь цієї велогонки, знаменитий кондитер Луї Дюранд, який працював на той час для будинку Лафітт, придумав знаменитий десерт - «Парі - Брест». Випікаються такі тістечка із заварного тіста у формі велосипедного колеса. 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також