Тернопільські полісмени розчулили мережу своїм вчинком. Фотофакт

У Тернополі мережу розчулила фотографія тернопільських поліцейських, які допомогли дійти бабусі додому. Світлину опублікувала в спільноті "Від Тарнополя до Тернополя" Аліна Атоян. Дівчина розповіла журналістам "ДОБИ", як все відбувалося.

Очевидиця каже, що бачила, як поліцейські довели старшу жінку до під'їзду.

— Я підійшла до ялиночок, бо хотіла придбати собі. А збоку вже стояла патрульна поліція. Вони перевіряли документи на ліцензію і дозвіл продажу. Згодом я повернула голову і побачила, як двоє молодих людей (працівники поліції) допомагають жінці похилого віку, підтримуючи її за руки, добратись додому, адже було дуже слизько, — розповідає дівчина.

В мережі дехто почав жартувати та писати "дотепні" коментарі стосовно цієї ситуації, мовляв, краще б поліція боролася з вирубкою ялинок. Проте, тернополянка розповіла як розгорталися події та підтвердила добрий вчинок правоохоронців.

— Я особисто бачила, як вони її провели до під'їзду, а потім повернулися в машину та поїхали. Я не втрималась і мусила цю ситуацію сфотографувати, дійсно серце раділо, що є такі люди! А ще більше радували слова вдячності цієї жінки, —  говорить Аліна Атоян.

 


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також