Тернопільська модель Юлія Кухарук: "Батьки ставляться з розумінням до моїх відвертих фотосесій"

Юлія Кухарук у модельному бізнесі лише рік, але взяла участь у багатьох фотосесіях та зйомках. Мама Юлії хотіла, щоб вона ще змалку навчалася в модельній школі, переконана: донька має необхідні задатки. Батьки ставляться до її відвертих фотосесій з розумінням і раді бачити обличчя своєї доньки в глянцевих журналах. Сама Юлія прагне вдосконалюватися, веде здоровий спосіб життя, бо розуміє, що вимушена слідкувати за своєю фігурою. Директор модельного агентства "Empіre of models" Емілія Монастирська каже, що Юлія у майбутньому зможе бути окрасою для обкладинок найвідоміших глянцевих журналів. 

Параметри:

 Вага — 55 кг.

 Ріст — 177 см.

  Об’єм грудей — 83 см.

Об’єм талії — 64 см.

 Об’єм стегон — 90 см.

— Скільки часу ти в модельному бізнесі?

— У модельному бізнесі я вже рік. Протягом цього часу навчилася всьому, що необхідно моделі.

— Звідки виникла ідея піти у модельну школу?

— Я вдячна своїй мамі, яка ще змалку казала, що у мене і зовнішність модельна, і параметри, і ріст дозволяє працювати в модельному бізнесі. Коли стала старшою і готовою до навчання записалася в школу "Empіre of models". 

— Як батьки ставляться до твоєї модельної кар’єри?

— Мама мене підтримує у всьому, вона ж була ініціатором того, щоб віддати мене на навчання в модельну школу.  Батько радіє появі мого обличчя в глянцевих журналах чи участі в рекламних фотозйомках. Батьки — моя надія і опора, тому в мене без них нічого не вдалося б. Я інколи беру участь у відвертих фотосесіях, на показах нижньої білизни, тому мама з татом ставляться до цього з розумінням.

— У тебе є старший брат — Ростислав. Як він оцінює твій зовнішній вигляд, фігуру і модельну кар’єру з чоловічої точки зору? 

— До моєї модельної кар’єри Ростислав ставиться позитивно. Як брат, підтримує мене, тішиться за мої маленькі перемоги. Після фотосесій чи рекламних зйомок отримую від нього лише слова похвали. У нас з братом хороші відносини. 

— Ти закінчила 9 клас. Чи важко було поєднувати школу і навчання в модельному агентстві?

— Важко, адже репетитори займали багато часу, а ще навчання в модельній школі, примірки, покази, фотосесії, рекламні зйомки. Старалася свій час раціонально розподіляти, щоб встигнути все. Було таке, що зразу після екзамену в школі побігла на фотосесію. 

— Чим найбільше гордишся як модель?

— Багато дизайнерів хочуть зі мною співпрацювати, обирають мене як модель з ідеальними параметрами для них. Цим можна гордитися.

— Що дало тобі навчання в "Empіre of models" ?

— Емілія навчила мене всьому, що необхідно моделі. Навчання в модельному агентстві дало мені поштовх розвиватися далі і досягати успіху. 

— Яка рекламна фотозйомка запам’яталася найбільше?

— Рекламна фотозйомка для магазину весільного одягу "El Lirio". Щоб я виглядала досконало у образі нареченої ми переміряли десяток різних суконь, вони всі дуже красиві, але нам необхідно було підібрати ідеальну. Коли ми фотографувалися, то багато тернополян спостерігали за фотозйомкою і були в захваті.

— Який образ сподобався найбільше?

— Звичайно, що образ нареченої. Кожна дівчина мріє про весілля, що вона буде найкрасивішою і найкращою. Цей образ сподобався тим, що я передчасно побачила себе в образі нареченої, заглянула в майбутнє. Коли ми підходили до "Maxim", де в нас відбувалася фотосесія, то я здалеку побачила хлопця, який був красиво одягнутий, тому навіть подумала, що це мій наречений для рекламної фотозйомки, але це виявився фотограф — Юрко Кушнір.

— Перед показами траплялися якісь непередбачуванні ситуації?

— Щоб ховали туфлі, або псували сукню — ще такого не було. У когось могли порватися колготи, натиснути туфлі. Коли будемо говорити про поїздку закордон, щоб працювати, тоді думаю такі моменти можуть бути присутніми. 

— Моделям потрібно пристосовуватися до роботи з різними фотографами. Чи не важко знаходити спільну мову з ними?

— Робота моделі передбачає постійне пристосування до нових людей, фотографів, дизайнерів, стилістів, тому розумію, що це необхідно. 

— Як однокласниці ставляться до того, що ти модель?,

— В очі — одне, а позаочі — друге. Коли спілкуються зі мною, то постійно кажуть, що я красива, що захоплюються мною і зачаровуються моїми фото, а позаочі можуть говорити будь-що. 

— Ким бачиш себе  в майбутньому, крім успішної моделі?

— Ще до того, як пішла в модельний бізнес дуже хотіла стати медиком. Думаю через 2 роки втілю цю мрію в життя.

— Який наймасштабніший захід відбувався з твоює участю?

— Усі заходи, які відбуваються в Тернополі є масштабними, де ми, як моделі беремо участь.

Останній захід — «Podolyany fashion» та презентація "Amway".

— Випускний у школі в тебе через рік, недавно на вручення свідоцтва про закінчення школи, яке дають після 9 класу ти прийшла у  такій сукні наче в тебе випускний цього року. Чи думала про свій образ на свято випускного?

— Так, звичайно. Це буде плаття довге, прилягаюче до тіла, по фігурі. Але можливо мода зміниться і моя сукня буде іншою.

— Чому обрала саме "Empіre of models"?

— Однокласниця порекомендувала саме цю школу, бо вона там вчилася, тому я пішла туди навчатися. За інші модельні школи навіть не питала.

— Як знайти себе в модельній справі, що порадиш?

— Потрібно з чогось починати, щоб дізнатися чи вийде в тебе чи ні. Головне – це бажання і трохи зусилль.

— Якими рисами характеру повинна бути наділена модель?

— Перше — це харизма, а також граціонізність, впевненість у собі, рішучість та "родзинка". Ми не повинні боятися вийти на подіум, бо може сукня зачепитися чи каблук зламатися. Навіть світові моделі інколи падали на подіумах через високі підбори, тому потрібно бути впевненою, що все вийде.

– Чим відрізняється твоє харчування від того, що їдять брат, тато, мама?

— Веду здоровий спосіб життя, шкідливих звичок не маю, тому своїх рідних закликаю, щоб не їли чіпсів і іншої шкідливої їжі.

У моєму раціоні переважають салати та фрукти, інколи каші. Дуже люблю морозиво і це єдине від чого неможу відмовитися.

Сьогодні зранку брат їв вареники, так смачно наминав їх, але я такого не їм. (Сміється, - прим. ред) Ні  вареників, ні картоплі, ні чіпсів не їм. Забороняти брату і татові їсти картоплю неможу, адже вони чоловіки, тому картопля в їхньому раціоні головний продукт.

— Хочу подякувати мамі за те, що вона мене у всьому підтримує, завжди порадить, що і як зробити. Без мами я б не була у модельному бізнесі, бо вона перша розгледіла в мені модель, — зазначила Юлія Кухарук.

Коментар

Директор модельного агентства "Empіre of models" Емілія Монастирська:

— Вона зовсім недавно завершила навчання у моїй школі, але відразу почала брати активну участь унаших тернопільських заходах в якості моделі. Ще під час навчання їй легко давалося дефіле та фотоклас.  
На даний момент ми поступово готуємо її для роботи в модельному бізнесі закордоном.
Якщо буде безперерво працювати над собою, то кращі світові подіуми та обкладинки журналів будуть її. У неї легкий, приємний характер, а це важливо для спільної роботи.

 

 

 

  


Тетяна Шило

Опис відсутній


Читайте також