Тернопільщина: Секретар з Плотичі пояснив, чому у нього на комп'ютері був російський прапор

Секретар з Плотичі, у якого на моніторі побачили російський триколор, каже, що не знав, як видалити картинку. До того ж чоловік працює секретарем у сільраді з грудня і набір заставок там був задовго до нього. Сьогодні прапор вже допомогли видалити. Євген Грицишин випадок сприйняв оптимістично, хоча й обурений на журналістів. 

- Та заставка там була задовго до мене. До того ж, як мені пояснили, швидше за все, це через віндовс, який у нас без ліцензії. Російський прапор там дійсно був, але де журналісти побачили Марченко - мені невідомо, оскільки там просто картинка якоїсь дівчини і вона ніякого відношення немає до дружини Медведчука, - розповів ДОБІ Євген Грицишин. - Мені, насамперед, образливо, що журналісти це побачили і нічого не сказали, лише потім знайомі почали говорити про те, що там понаписували в інтернеті. Жінка через це ніч не спала. Мені теж було неприємно. Я служив у лавах ЗСУ, завжди підтримував Україну і є патріотом своєї держави, а тут зробили з мене якось сепаратиста.

Додамо, що Євген Богданович наразі також окрім роботи секретаря в сільській раді очолює також і посаду виконуючого обов'язків сілького голови. 

- Журналісти поступили не красиво, бо ми ж говорили про зовсім інші проблеми села, а тут виходить, що я якийсь зрадник, надіюсь, на мою роботу і репутацію це ніяк не вплине, адже я робив і буду все робити для покращення життя в нашому селі, - зазначив Євген Грицишин. 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також