Тарабарова в Тернополі: На перших словах пісні "Повертайся живим" військові піднялись (ВІДЕО)

Плакали, сміялись та співали разом з Світланою Тарабаровою тернополяни, які прийши на "Світлий концерт". Співачка виступила вчора в тернопільському "Березолі". У залі, окрім інших, чимало військових у формі, як раніше зазначала Тарабарова, це не випадково, адже другий її альбом якраз про наших захисників і чимало пісень з нього прозвучало на концерті.

— Привіт, Чернівці, — тернополяни, які були у залі, подумали, що організатори переплутали міста, тому такий напис з'явився на екрані в залі. Втім, то був лише жарт. 

— Ой. Не Чернівці? Жартую. Привіт коханий Тернопіль!

Світлана Тарабарова плавно переходить від лірики і романтики, до гіркоти і болю, коли говорить про полеглих героїв. Інколи не стримується і на обличчі помітні сльози. Зі співачкою плаче й дехто в залі.

Під час виконанні пісні "Повертайся живим" зал починає підніматись. Стають і військові. 

— "Повертайся живим" це не пісня, це наказ, — розповіла перед виступом Світлана Тарабарова. Ця пісня в мене з'явилась після Іловайська... Я не можу сказати, що я її написала, я  просто записала те, що мені прийшло. Це народна пісня, — говорить Тарабарова.

Після патріотичного блоку Тарабарова переходить до пісень про кохання, попереджає, що співатиме російською і просить підтримати. Зал не проти. 

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також