Студенти Тернополя зібрались на Майдані (ФОТО)

З Гімну України розпочали зібрання студентів на Майдані в Тернополі. Гімн виконали на революційному піаніно. Студенти на віче пам'яті прийшли з жовто-блакитними та червоно-чорними прапорами. Також серед присутніх були і молоді люди з плакатами.

Студенти викрикували патріотичні гасла та стрибали під "Хто не скаче, той москаль!". До молоді звертались студентські активісти.

- Хочу сказати, що вже два роки пройшло з того часу, як ми тут збирались і показали, що ми можемо захищати свою свободу, ми можемо йти до своїх цілей і можемо відстоювати свою волю. Наш майдан показав, що ми вільні і незалежні. Майдан показав справжні цінності та показав, що ми повинні боротись за своє майбутнє і ми будемо боротись до кінця, - розповів голова студради технічного університету.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також