Стіна з дощу і сіно на Тернопільщині, — Віктор Смоляк один з переможців престижного конкурсу. ФОТО

Віктор Смоляк з Тернопільщини сфотографував копиці сіна та стіну дощу і став одним з переможців конкурсу КРАЇНА.МОЯ. Фотограф полюбляє знімати пейзажі і серед його робіт — чимало краєвидів Шумщини. 

Про конкурс Віктор Смоляк дізнався через оголошення у Фейсбуці. На конкурс відправив десять фото, у видання потрапило два. Конкурс тривав з 25 серпня до 15 жовтня, а переможців нагородили 12 лютого. Організувало конкурс адвокатське об'єднання Arzinger та журнал "Новое Время". 

 — Фото, яке заняло 3-є місце, зроблене на початку літа 2015 року, в с.Жолобки Шумського району, коли закінчили збирати сіно. Я бачив, що коли буде зібране в копички сіно має бути вдала панорама, — каже ДОБІ фотограф.

Інше фото стало одним з найкращих. Зроблене в с.Тилявка Шумського району.

— Я завжди люблю фотографувати пейзаж перед грозою чи дощем, а в липні 2014 року вийшов на дорогу побачив, як дощ йде «стовпом» над селом Людвище і зробив знімок. І на диво вийшов вдалий кадр, — додає Віктор Смоляк.

Головна мета проекту — популяризувати Україну як всередині країни, так і за кордоном. Arzinger та журнал Новое Время опублікували видання, спільний творчий проект, що націлений на популяризацію образу України, як країни культурної та багатої історією, культурою та природою.

12 лютого відбулося урочисте привітання на заході присвяченому річниці Arzinger. Кожному переможцю було надано диплом та видання КРАЇНА. МОЯ. 2015 з фотографіями переможців. Віктор Смоляк був єдиним фотографом з Тернопільщини, серед тих, хто брав участь у проекті.

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також