П'яних чоловіків, які на "Хонді" знесли опору в Тернополі, з авто витягували очевидці. Фото

Врізались в електроопору біля пішохідного переходу, — двоє чоловіків на шаленій швидкості мчали у "Хонді". На момент удару спідометр зупинився на позначці 120 км/год, очевидці кажуть, що швидкість була ще більшою. Аварія трапилась на вулиці Тролейбусній близько 18.00.

Нетверезих водія та пасажира з салону витягували і рятували люди, котрі мешкають поряд. 

Керівник ТМГО "Тернопільський прес-клуб" Анжела Кардинал, яка мешкає неподалік, каже, що удар був дуже гучний. На звук вибігли люди. Саме вони до приїзду швидкої надавали першу медичну допомогу, з домівок принесли ковдри. 

Не зважаючи на те, що авто зім'яло в брухт, чоловіки, які були всередині, вижили.

— Автомобіль новенький, подушки безпеки спрацювали і це врятувало чоловіків. Сусіди, які рятували їх, кажуть, що вони були п'яні. Спідометр на момент удару зупинивя на 120. То можна уявити, яка була швидкість, коли вони летіли з гори, — каже ДОБІ Анжела Кардинал.

Аварія сталась відразу біля пішохіного переходу, щодня там переходять дорогу і діти, і старенькі, і мами з візочками. Ніхто з них не встиг би згреагувати і втекти.

Як з'ясувалось згодом, за кермом був 21-річний юнак, який працював на автомийці. Чужу машину взяв покататись. Поїхали удвох з колегою.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також