Простатит: інтим не пропонувати

Згідно зі статистикою, хронічним простатитом страждають не менше ніж у 30% чоловіків старше 25 років. При цьому до 40% урологічних хворих страждають простатитом в найбільш працездатному і соціально активному віці (20-40 років), що має величезне соціальне значення. Від цієї хвороби ще ніхто не вмирав, але життя вона може сильно зіпсувати. Особливо особисте.

Затруднений сечопуск — перші ознаки загострення. Запалена простата збільшуюється в обсязі та перекриває сечовипускальний канал. У міру розвитку захворювання ситуація погіршується — розвивається склероз шийки сечового міхура і повне перекриття сечоводу.

Сексуальні розлади — ще один тривожний сигнал хвороби. Але ослаблення оргазму і порушення механізму ерекції, — звичайно, далеко не єдині скарги чоловіків, що зіткнулися з таким захворюванням як простатит. Це лише перші сигнали загострення.

Причини виникнення простатиту надзвичайно різноманітні. Основними з них є: травматичні ушкодження, інфекції, що спричинені нерозбірливим статевим життям, переохолодження та порушення кровообігу в органах малого тазу. Не всі чоловіки можуть самостійно визначити основні симптоми простатиту, а саме: больові та ріжучі відчуття внизу живота, проблеми з сечовипусканням, біль в області промежини, часте відвідування туалету вночі, ослабленість, або відсутність ерекції.                  

Якщо ви виявили у себе симптоми цього захворювання - не зволікайте!

Щоб простатит не звів ваше сексуальне життя до нуля, та не спровокував безпліддя і еректильну дисфункцію, потрібно почати своєчасне лікування.

Запорука успішного лікування простатиту — його своєчасна діагностика і прийняття необхідних для лікування дій. Перше, що варто зробити — це звернутися до лікаря-уролога, тому що самостійно вилікувати простатит неможливо! Медикаментозне лікування та вибір конкретного препарату може визначати тільки лікар!

При зверненні чоловіка до спеціаліста проводиться комплексна діагностика, враховується форма і стадія захворювання, а вже потім призначається конкретне лікування індивідуально для кожного.

Ми бажаємо вам якнайшвидшого одужання, яскравою і щасливого сексуального життя, щоб ваше «друге серце» ніколи не збивалася з ритму і радувало вас і вашу улюблену жінку!

«Оксфорд Медікал» — це медичний центр, що спеціалізується в області урології. Наші лікарі мають багаторічний досвід в діагностиці та лікуванні:

  • простатиту;
  • аденоми передміхурової залози;
  • відновленні потенції;
  • захворювань, що спричинені не впорядкованим статевим життям.

Можливо, ваш візит стане профілактичним оглядом у фахівця. А можливо буде своєчасним зверненням, щоб уникнути розвитку хвороби. Будьте здорові з медичним центром «Оксфорд Медікал»!

 *


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також