Порошенко збирається відкрити школу на Тернопільщині, яку добудувала його колишня фірма

Після Різдва Петро Порошенко має намір відвідати Тернопіль. Остаточної дати візиту наразі ще не визначено.

Про це стало відомо «ДОБІ» з власних джерел в Тернопільській ОДА.

Ймовірність приїзду Петра Порошенка в Тернопіль висока, кажуть в адміністрації. В програмі відвідин передбачається відкриття новозбудованої школи в селі Соколів Теребовлянського району. А також зустріч з військовослужбовцями 44-ї окремої артилерійської бригади.

До слова, за повідомленнями «Наших грошей» з посиланням на «Державний вісник закупівель»,  Управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації 10 листопада 2015 року уклало угоду з ТОВ «Рембуддільниця» про добудову школи в с. Соколів Теребовлянського району на 5,26 млн грн. 

 
У жовтні 2011 року «Рембуддільниця» виграла тендер на будівництво школи на 126 учнів в с. Соколів на 8,25 млн. грн. У 2012 році фірма отримала ще 2,05 млн грн. через закупівлю в одного учасника.

В обґрунтуванні нинішнього тендеру зазначено, що після коригування проектно-кошторисної документації загальна вартість об’єкту становить 17,11 млн грн.

Засновниками «Рембуддільниці», зареєстрованої у м. Бучач Тернопільської обл., є Степан та Ганна Яструбські. До 2011 року в складі засновників також було ПАТ «Маріупольська кондитерська фабрика «Рошен» теперішнього президента Петра Порошенка, яке ліквідували минулоріч.


Назарій Наджога

Опис відсутній


Читайте також