Понад два десятки діток вийшли у двір, щоби погратись з водою. Фото

Тернопільські дітки танцювали, грались з водою та взяли участь в олімпійській вікторині просто у себе в дворі. Це перший подібний захід, який організовує Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення організовує спортивно-масові заходи до Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро. 

«Спорт у кожному дворі» відбуватиметься поблизу тернопільських будинків. 7 липня відбувся перший захід у дворі будинку на вул.Стуса, 10.

— Старт припав ще й на релігійне свято Івана Купала, організатори присвятили його водним олімпійським видам спорту. Діти взяли участь у веселих естафетах з водою, танцювальних майстер-класах та олімпійській вікторині. На зелених клаптиках паперу, що символізують австралійський континен, учасники спортивних веселощів написали побажання спортсменам, що представлятимуть Україну на змаганнях, — позповіли у Тернопільському міському центрі фізичного здоров’я населення.

Нагородили учасників призами від Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та партнерів заходу:   ПП «Колумбус», ТМ «Ласунка» та видавництва «Школярик».

Наступне спортивне дійство відбудеться 12 липня на бульварі Д. Вишневецького. Початок о 18.00 год.

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також