Подарували бійцям лазню в Чистий четвер

В оновленій лазні митимуться військові 44-ї окремої артилерійської бригади у Тернополі. Донедавна вона була вкрай занедбаною, проте зусиллями меценатів та волонтерів Логістичного центру допомоги бійцям АТО тут зробили ремонт.

- Це перший наш проект в тилу, - каже волонтер логістичного складу Назар Хамуляк. - Раніше всі кошти, які нам жертвували люди, йшли на передову для наших бійців. У зв’язку з розташуванням тут 44-її бригади, ми вирішили прийти і подивитися, що робиться тут. І якщо чесно, ми не знали, за що братися. Тут - великий об’єм роботи.
Коли волонтери з активістами побачили лазню, прийняли рішення, що треба її ремонтувати, - пише "20 хвилин".
- Якщо повертається людина з фронту, тут мають бути умови, щоб можна було і фізично і морально відпочити, - каже Назар Хамуляк. Лазня була дуже занедбана, продовжує волонтер. З 14-ти душових працювали лише 5, тиску води не було, сита були розбиті. - Ми почали шукати людей, які допоможуть, - каже Назар Хамуляк. - Так знайшлася бригада майстрів, яка готова була безкоштовно зробити ремонти. Коли взялися за роботу, впала труба, потрібно було міняти труби. Де їх взяти? Ми звернулися в гуртовню сантехніки і нам дали все потрібне. Крани для лазні теж надала місцева фірма. В результаті на ремонт волонтери не взяли жодної копійки з тих коштів, які люди жертвують на потреби фронту. Загальний бюджет ремонтів лазні -  34 тисячі гривень. Все працює, бійці задоволені!До слова, Логістичний центр допомоги бійцям АТО та командування військової частини вручили подяки меценатам, які долучилися до ремонту лазні.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також