Оригінальні чобітки, які збивали долонями 10 днів, можна буде купити в Тернополі на ярмарку. Фото


Ексклюзивне взуття — валяні вручну чобітки з вовни — продаватимуть на Новорічному ярмарку в Тернополі. А
вторське взуття майстриня Юлія Пізар пропонує тим, хто любить красу і оригінальність, а також воно підійде тим, хто має проблеми з стопами, суглобами на ногах чи алергію.

Жінка валяє кілька років, зараз виготовляє унікальне взуття, якого нема в магазинах, його, а також інші оригінальні речі, можна буде придбати на ярмарку в Тернополі, який проведуть 18-19 грудня біля пам'ятника Франку. 

— Закохалася у валяння кілька років тому, в фактуру, в натуральність матеріалів, в легкість. Марю черговими виробами — малюю на папері і смакую результат! Якщо ви любите неповторність, подобається, коли люди на вулиці обертаються, а в магазинах запитують, де ви це купили, — то ці вироби для вас, — пише Юлія Пізар про свої вироби на особистій сторінці.

Майстриня розповідає ДОБІ, що на створення однієї пари йде до 10 днів. 

— Можливо паралельно робити кілька пар. Це пов'язано з тим, що виготовляються валянки методом мокрого валяння і в процесі виготовлення вони повинні сохнути кілька разів, — каже рукодільниця.

Переваг у таких капчиків дуже багато: вони набагато легші, ніж будь-яке інше зимове взуття, робляться з натуральної вовни, тому їх рекомендують тим, в кого проблеми з ногами — болі в суглобах, потіння ніг, змерзання через порушення кровообігу. Майстиня каже, що адаптуються чобітки до будь-якої форми ноги і ніколи не тиснуть.  

Ходити у валянках можна і влітку, і взимку.

— Взуття по теплоті різне. Їх можна зробити дуже теплими на сильний мороз, можна на нульову температуру, а так само я робила осінню колекцію зручних тоненьких чобітків у веселі дірочки на суху погоду.

Ціни на взуття ручної роботи від Юлії Пізар коливаються від 2000 до 3000 гривень. Дорожчі моделі додатково оздоблені вишивкою, бісером та іншим декором.

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також