Оля Полякова "дала жару" в Тернополі (ВІДЕО)

Концерт Олі Полякової в рамках її туру відбувся в Тернополі. Співачка жартувала, співала свої хіти та міняла головні убори. До глядачів зірка вийшла у кокошнику у вигляді тризуба. Зірка одразу почала говорити українською, проте потім перейшла на російську

. - Слухайте, в залі так холодно. Шо, Тернопіль збирає гроші на новий "Лексус" для мера? Чи шо? Чого така холодіна? Мер не в залі, а певно десь там в себе на дачі гарній протопленій, а не тут. То шо ж будемо робити, люди? Мабуть, шо ми будемо грітися. Скидайте свої ці шуби, вставайте і починайте грітися і танцювати, - сказала співачка на початку виступу. Шоу-програма Суперблондинки включала не тільки мегапопулярні пісні, але і нові сингли. Полякова також виконала і відомі російській хіти співачки Наталі "О Боже какой мужчина" та Слави "Одиночество". Загалом для зірки це перший тур під час якого в режимі нон-стоп вона відвідає 16 міст.

- Моя головна місія - дарувати людям гарний настрій. На моїх концертах заборонено плакати - тільки сміятися, радіти і танцювати. З цією метою для нової концертної програми "Шльопали шльопки" були відібрані найкращі пісні, поставлені запальні танці й придумані найсмішніші жарти. Хочу, щоб в цей складний період люди могли хоча б ненадовго відключитися і забути про те, що відбувається в нашій країні, - коментує Оля Полякова.

F8MJAvOQEI0 xbnD6VR1DXE WZIO2n9RFO8 huhZsFrMMBY N9s9tLm6XjU XTl58Whi0OE u3-mSzEX7y4

ФОТО: З туру Олі Полякової (ВК)


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також