Народний депутат Андрій Давиденко підтримав патріотичний фестиваль "Бандерштат"

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Українська народна молодь», яку очолює народний депутат Андрій Давиденко, виступила партнером шостого щорічного фестивалю українського духу «Бандерштат». Мистецьке дійство проходило в Луцьку і тривало три дні.
Запальні гурти, весела музика та купа позитиву не залишили нікого байдужим. Дві ночі поспіль співали пісні біля нічної ватри та дивилися фаєр-шоу фестивальники, котрі проживали в наметовому містечку.
В рамках фестивалю відбувся нічний перегляд фільмів «Срібна земля» та «Золотий вересень». Стрічки про історію Галичини та Карпатської України презентував глядачам їх продюсер Тарас Чолій. Митець також розповів, як ці фільми створювалися. На нічний кіноперегляд прийшло чимало охочих, і це незважаючи на те, що кіно показували уже після концерту.
На фестиваль приїхали люди не лише з різних областей України, але й з Польщі, Білорусі та США. Гості розповідають, що це, мабуть, один із кращих «Бандерштатів».
Цікаво, що цього року до Луцька завітало багато молодих сімей з дітками. «Росте нове покоління бандерштатівців», – відзначили з цього приводу ведучі.
«Мені приємно усвідомлювати, що сучасне молоде покоління відчуває потребу в патріотичних фестивалях, які несуть в собі повагу та любов до національних героїв, популяризують українську музику, кіно та український стиль життя. «Українська народна молодь» і надалі підтримуватиме події такого духу», – каже голова «УНМ» Андрій Давиденко.
[gallery link="file"]
Олена БУЛАС

Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також