Найкраще на Тернопільщині виготовляють дитячі ліжечка, протиударні двері та витяжки

Три підприємства на Тернопільщині пройшли у Всеукраїнський фінал конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України 2012.» Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач, вручив кращим нагороди та відзнаки. 

Цьогоріч участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції взяло участь 21 підприємство Тернопільської області, в тому числі по номінаціях: продовольча продукція – 3 претенденти; промислові товари для населення – 16 претендентів; роботи та послуги – 2 претендентів.

Загалом ж свою участь у загальнодержавному змаганні підтвердили 226 підприємств України, які представили до розгляду Головної Конкурсної Комісії 237 видів продукції. У регіональному рівні Конкурсу прийняли участь 1247 підприємств України (1348 видів продукції).

Троє виробників Тернопільщини продовжили змагання на загальнодержавному рівні: продукція ФОП Кузь А.М. (дитячі ліжечка ТМ «Кузя») стали одним із переможців конкурсу, а ТОВ «Агата Стальконструкція» (двері вхідні металеві протипожежні протиударні) та ТОВ «САЮЗ» (витяжка кухонна типу ВВК-01 модель «Vesta» TM «ELEYUS») – лауреатами.

- Завдяки вашій роботі громадяни отримують якісні товари та послуги, розвивається здорова і добросовісна конкуренція між виробниками, а це, в свою чергу, сприяє активізації підприємницьких ініціатив регіону, - сказав Микола Головач. -  А перемога в конкурсі, підтверджує лідерство підприємства в галузі якості і допомагає йому привернути увагу нових вітчизняних та зарубіжних замовників.

Отримали нагороди за участь також і інші тернопільські підприємства та організації по різних категоріях, таких як: «Продовольчі товари»,«Промислові товари для населення», «Роботи та послуги».

Роман СНІДАНКО


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також