На Тернопільщині живе родина Чарлі Чапліна (відео)

10410896_999273523420212_7923185750595663022_nРодина з Тернопільщини перемогла у конкурсі, який провела організація British Council Ukraine.

Це сім'я Павуків із с. Шибалин Бережанського району. Вони здобули головний приз у конкурсі короткометражних фільмів ‪#‎filmchildren‬, який організація провела разом з UNICEF Ukraine та Kronverk Cinema Ukraine у рамках "Нового британського кіно 2014". Всього було відібрано 7 кращих відео за тематикою всесвітньо відомих кінофільмів. Родина з Бережанщини зняла чорно-білу короткометражку у стилі стрічок про Чарлі Чапліна.

 "Ми раніше ніколи не думали, не здогадувались, що зробивши всього лиш 15-ти секундне відео можливо стати переможцями конкурсу. Тим більше конкурсу організованого солідними всесвітньо відомими організаціями.
Нам приємно, що ми із цим відео, стали переможцями конкурсу відео робіт організованого Британською Радою в Україні та ЮНІСЕФ Україна. В умовах конкурсу було зіграти сценку із будь-якого відомого фільму і щоб хоча б одним учасником була дитина. З повагою родина Павуків", - поділилися враженнями від перемоги члени сім'ї на сторінці youtube під власним відео.

ДОБА


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також