На Козацькому острівку в Тернополі буде виставка шедеврів з непотребу

У Тернополі запланували відкрити першу виставку відомого художника і скульптора Сергія Кузнєцова. Митець покаже свої роботи виконані у стилі джанк-арт. Відтак на острівку можна буде побачити скульптури, які тернополянин зробив з різного непотребу.

- Вперше в Тернополі буде подія такого рівня, оскільки Сергій Кузнєцов поки ще ні разу не робив своєї персональної виставки в Тернополі,  а тільки частково показував роботи біля "Старого Млина", "Ковчегу", Українського дому "Перемога". Тернополяни можуть переглянути виставку безкоштовно і ще й зробити селфі, - розповів ДОБІ заступник міського голови Олександр Смик.

«Дивовижі на козацькому острові» Персональна виставка скульптур Сергія Кузнєцова «Джан – Арт», «Стім – Арт», Селфіманія для дітей та дорослих.

23 серпня 15.00

Парк «Топільче» Козацький острів

Довідка: 

 Джанк-Арт - сучасний тренд світового мистецтва. Це унікальні дизайнерські рішення з брухту.
Запчастини від комп'ютерів, фотоапаратів, годинників, автомобілів та іншого здобувають друге життя та нові несподівані форми – усе це матеріали для творчості. Їх творіння не мають аналогів у світі та виготовляються ексклюзивно в єдиному екземплярі.

 

 

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також