Майстер багатовимірних зображень з Тернопільщини відзначив День народження

Художник з Бережанщини Олег Шупляк, якого називають українським Сальвадором Далі, відзначив День народження. Митцю, популярність якого зростає щодня, виповнилось 49. Напередодні свого Дня народження художник презентував альбом робіт "Двовзори" на форумі видавців у Львові. 

Альбом розміром 29 х 22 см, має 72 сторінки. У ньому опубліковано близько 100 робіт дивовижного художника.«Двовзори» – це серія картин із подвійним, а то й потрійним змістом. Вдивляючись у полотна митця, глядач може побачити у картині кілька різних сюжетів, що викликає відповідні емоції та переживання. Власне, це і відчули учасники та однієї із головних подій у культурному житті України  – учасники книжкового форуму – ярмарку, які першими змогли побачити альбом Олега Шупялка «Двовзори», — писав про видання "Терен".

За свій вік митець мав понад три десятки персональних виставок. Член НСХУ (2000), лауреат премії ім. Михайла Бойчука (2014), автор офіційного логотипу до 200-річчя народження Т. Шевченка.

Наздвичайної популярним Олег Шупляк став, коли почав працювати над багатовимірними полотнами, на яких відразу можна побачити кілька зображень.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також